Reserveringsvoorwaarden


Wil je een reservering bij ons plaatsen bij ons resort? Lees dan alle reserveringsvoorwaarden wanneer je jouw reservering wilt wijzigen of wenst te annuleren.

Reservering plaatsen

Wanneer je een reservering bij ons plaatst via de website ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Hier vallen onder meer de annulerings- en wijzigingsvoorwaarden onder. Lees hier de algemene voorwaarden.

Reservering wijzigen

Bij een wijziging minder dan 48 uur voor jouw bezoek dien je dit schriftelijk kenbaar te maken aan het wellnessresort middels het contactformulier. Indien de wijziging doorgevoerd kan worden, worden er wijzigingskosten á €4,95 per persoon in rekening gebracht en ontvang je een nieuwe reserveringsbevestiging per e-mail.

Bij een wijziging meer dan 48 uur voor jouw bezoek dien je dit schriftelijk kenbaar te maken aan het wellnessresort middels het contactformulier. Indien de wijziging doorgevoerd kan worden ontvang je een nieuwe reserveringsbevestiging per e-mail.

Reservering annuleren

Bij een annulering minder dan 48 uur voor jouw bezoek dien je dit schriftelijk kenbaar te maken aan het wellnessresort middels het contactformulier. Annuleer je binnen de 48 uur voor aankomst, dan kan dit niet kosteloos. De gehele reserveringswaarde zal in rekening worden gebracht. Dit geldt ook voor een no show (oftewel het niet gebruikmaken van jouw reservering zonder dit kenbaar te maken). Jouw reservering kan wel gewijzigd worden, zie reservering wijzigen binnen 48 uur. Heb je jouw reservering betaald met een Wellness Giftcard dan zal deze kaart niet meer opgewaardeerd worden na jouw annulering en vervalt de verzilverde waarde van jouw Wellness Giftcard.

Bij een annulering meer dan 48 uur voor jouw bezoek dien je dit schriftelijk kenbaar te maken aan het wellnessresort middels het contactformulier. Jouw reservering kan kosteloos verplaatst of geannuleerd worden. Indien je een betaling hebt gedaan zal dit bedrag bij het verplaatsen van de reservering verrekend worden met het totaalbedrag van jouw nieuwe reservering. Bij annulering ontvang je het betaalde dit bedrag uiterlijk binnen 6 weken retour. Heb je jouw reservering betaald met een Wellness Giftcard, dan zal de kaart weer opgewaardeerd worden. Let op: houdt wel de geldigheidsduur van de Wellness Giftcard in de gaten. Indien jouw Wellness Giftcard is verlopen kan je deze niet meer gebruiken en wordt de kaart niet opgewaardeerd.