3 redenen voor Avondwellness


Sluit je dag af bij Thermen Holiday. Zie hoe de hemel prachtig verkleurt tot de zon volledig onder is of bekijk de sterren. Geniet vanuit ons zwembad of een andere plek in de tuin. Maak gebruik van onze faciliteiten en geniet van één van de gerechten van onze chef. Vanavond wordt niet gekookt of gewerkt, vanavond kies je voor volledige ontspanning!

Daarom Avondwellness


1. Voordeliger dan een dagentree
We zouden natuurlijk gek zijn als we niet met dit punt beginnen. In de avond bij ons langskomen betekent ook alléén voor de avond betalen. Dus boek een extra voordelig arrangement óf enkel de avondentree en vul de hele avond in naar jouw wensen. Voor de prijs hoef je het niet te laten!

2. De perfecte break na een lange werkdag
Zitten zwoegen op kantoor, morgen een belangrijke vergadering? Kom even helemaal tot rust bij ons. Niet alleen hoef je niet te koken, je waant je een paar uur in een andere wereld. Na een rondje sauna, een verfrissende duik in ons zwembad of een relaxsessie tijdens een opgieting kan je er sowieso weer tegenaan!

3. Opwarmen nu de avonden sneller koud zijn
Het is overdag dan nog wel lekker warm, maar de avonden koelen snel af tot temperaturen onder de tien graden. Ideaal om op de komen warmen in onze sauna's en baden. Bovendien is het herfst en dan is hét seizoen voor warme chocolademelk. En laten we die nou óók hebben!

Entree avond

  • Avondentree van 16.30 tot 23.00 uur
  • Gebruik van alle faciliteiten
  • Gebruik van TREATMENTS® Purifying Charcoal Mask
  • Reguliere saunarituelen (o.b.v. beschikbaarheid)

27. 95p.p.

Meer info Reserveren