Reis mee en beleef


Ga deze winter mee op reis naar Thermen Holiday. Een bestemming die tijdens deze koude, donkere maanden in het teken staat van ontspanning, warmte en beleving

Vaar mee op de ritmische klanken tijdens een Klankschaalsessie, óf prikkel je zintuigen tijdens de heerlijke ruikende TREATMENTS® Geurenreis; een unieke ervaring! 

Ontdek nu de rituelen en betaal slechts €15,95 voor de entree.

Reserveer jouw ritueel

Klankschaal sessie

3. 95p.p.

Reserveren Meer info

TREATMENTS® geurenreis Hot & Cold

Vanaf 3. 95p.p.

Reserveren Meer info

Seizoensmassage de Wereldreis

Vanaf 35. 95p.p.

Reserveren Meer info

Jouw reis begint al thuis


Bij het inpakken van je tas droom je al weg bij het idee dat je languit op één van de loungebanken zit. Of zie jij jezelf al zitten in een heerlijk warme sauna? Naast een rondje sauna en het gebruik van de heerlijke warme baden maak je jouw dagje vakantie éxtra bijzonder door een behandeling te boeken. Alléén als je deze alvast online reserveert, profiteer je van een entreeprijs van slechts €15,95

Reserveer een behandeling

Unieke rituelen


Naast de fijne behandelingen hebben wij ook een aantal heerlijke rituelen. Zo beleef je een ultiem dagje wellness. Boek je een ritueel van te voren? Dan profiteer je van een entreeprijs van slechts €15,95. Laat al je zintuigen prikkelen en kom volledig tot rust. Alle rituelen vinden plaats in speciaal daarvoor bestemde ruimtes met passende muziek, producten en geuren. 

Reserveer een ritueel

Tax Free shoppen


Het is 22:00 uur, je hebt een prettige behandeling gehad, een heerlijk ritueel beleefd en genoten van een smakelijk gerecht. De dag is voorbij gevlogen en het is alweer bijna tijd om naar huis te gaan. Maar niet voordat je even gewinkeld hebt in de TREATMENTS® shop. Profiteer van 21% tax free korting en geniet thuis nogmaals van een ontspanmoment met een heerlijk TREATMENTS® product.

Reis mee en beleef

Winactie


Psssst! Wil jij kans maken op een goed gevulde belevingskoffer van SININ met onder andere diverse TREATMENTS® producten, een maandkaart en een tijdschriftenset? Als je een ritueel boekt maak je met je boardingpass kans op een belevingskoffer van SININ. Meer informatie hierover ontvang je bij de receptie van Thermen Holiday.

Reserveer een ritueel

Siberische Banja


Wist je dat Thermen Holiday een Siberische Banjasauna heeft? Deze massieve sauna heeft een heerlijke temperatuur rond de 80°C. Dat is toch echt vakantiegevoel? Check vervolgens wel op tijd in bij de rituelenruimte, de gate sluit vijf minuten voor aanvang!

Bekijk alle sauna's

Boarding pass | Reis mee en beleef

Bovenstaande actie is geldig van 1 december 2018 t/m 20 maart 2019.