Corona update


Je kan vanaf vrijdag 28 januari 2022 weer veilig en onbezorgd komen genieten van een heerlijk dagje wellness. Uiteraard houden wij ons aan de maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Daarom zijn onze gastenaantallen beperkt en is vooraf online reserveren verplicht. Lees hieronder meer over onze maatregelen.

Houd er rekening mee dat wij t/m 14 februari 2022 tot 22:00 uur zijn geopend.

Let op: ons wellnessresort is vanaf heden rookvrij. Lees hier alles informatie. 

Laatst bijgewerkt: 24-01-2022

Alle maatregelen op een rij

 • Wij laten minder gasten toe in ons wellnessresort en in elke faciliteit, waardoor wij de 1,5 meter kunnen waarborgen. Een extra voordeel; meer ruimte en beleving voor jou!
 • Er wordt om een coronatoegangsbewijs gevraagd om toegang te krijgen tot het resort.
 • Het is voor alle gasten verplicht om een mondkapje te dragen bij verplaatsing binnen het wellnessresort. Kan jij door medische redenen geen mondkapje dragen? Dan raden wij je aan om je bezoek uit te stellen. 
 • Iedereen dient om 22:00 uur uitgecheckt te zijn. Het restaurant is geopend tot 21:00 uur en de bar is geopend tot 21:30 uur.
 • Houd 1,5 meter afstand in ons resort, de kleedruimtes en de faciliteiten.
 • Al onze faciliteiten worden tussendoor gereinigd en gedesinfecteerd en persoonlijke reiniging is mogelijk.
 • Onze wellnessrituelen zijn aangepast volgens de richtlijnen van het RIVM.
 • Genieten van een behandeling? Dat kan! 

Toegangsbewijs

Vanwege de maatregelen die vanuit de overheid worden gesteld dien je een coronatoegangsbewijs aan te kunnen tonen bij een bezoek aan ons wellnessresort. Dit houdt in dat je een (negatief) testbewijs, vaccinatiebewijs óf herstelbewijs hebt wanneer je naar ons resort gaat. Het coronatoegangsbewijs kan worden aangemaakt in de vorm van een QR-code via de CoronaCheck-app of op papier via https://coronacheck.nl/nl/. Zonder geldige QR-code mogen wij helaas geen toegang verlenen.

Wij laten nog steeds een beperkt aantal gasten toe om rust en ruimte te behouden. Op deze manier zorgen wij voor een veilige omgeving voor al onze gasten.

 

Hoe werkt het

Beslisboom website van Thermen Holiday

1. Laat je testen of vaccineren

Om toegang te mogen verlenen aan onze gasten dienen wij, net als andere bedrijven in onze branche, te vragen naar een geldig coronatoegangsbewijs. Dit is een eis vanuit de overheid.

2. Maak een QR-code

Van een vaccinatie, een herstel of van een negatieve testuitslag maak je in de app een QR-code. Dat is jouw bewijs. Heb je geen coronacheck app? Dan kan je de QR-code printen via CoronaCheck.nl. Alleen een vaccinatiebewijs is géén geldig toegangsbewijs.

[Check voordat je vertrekt naar ons wellnessresort of de QR-code goed wordt weergegeven in de app.]

3. Toon je QR-code

Om toegang tot ons wellnessresort te krijgen laat je jouw QR-code én je identiteitsbewijs controleren bij aankomst. Jouw QR-code kan dan gescand worden. 

4. Dagje wellness

Na het scannen krijg je een groen of rood scherm. Indien je een rood scherm te zien krijgt, krijg je op dat moment geen toegang tot het wellnessresort. Bij een groen scherm kan je genieten van een dagje wellness.

Handalcohol

In ons gehele resort staan diverse punten waar je je handen kan reinigen met handalcohol. Ook alle toiletten zijn hiervan voorzien. Reinig regelmatig je handen tijdens jouw bezoek aan Thermen Holiday.

Polsbandje

Tijdens het inchecken krijg jij als gast een speciaal polsbandje mee. Dit polsbandje houd je om en bij het bezoeken van een sauna hang je deze op aan een speciaal haakje met een nummer. Zijn alle haakjes bij de sauna bezet? Dan is het maximaal aantal personen al binnen en vragen we je naar een andere faciliteit te gaan. Het is dus erg belangrijk dat je jouw eigen polsbandje weer meeneemt als je de sauna verlaat.

Opgieting

Ervaar tijdens jouw dagje wellness een ontspannende opgiet beleving! Uiteraard doen we dit volgens de richtlijnen van het RIVM. Zo worden luchtstromen van persoon naar persoon vermeden en wordt geen gebruik gemaakt van producten die mogelijk een hoestprikkel kunnen opwekken.

Behandelingen

Voor iedere gast wordt de ruimte gereinigd. Desinfectie verplicht voor zowel de gast als de medewerker. Het dragen van een mondkapje is verplicht bij binnenkomst, maar mag tijdens de behandeling afgezet worden.

Mondkapje

Het is voor al onze gasten verplicht om een mondkapje te dragen bij de receptie, verplaatsing binnen het wellnessresort en in het restaurant. Wanneer je plaats hebt genomen in het restaurant aan een tafel, mag je het mondkapje af zetten. Uiteraard kan je de faciliteiten betreden zonder mondkapje. Kan jij door medische redenen geen mondkapje dragen? Dan raden wij je aan om je bezoek uit te stellen.

Receptie

Bij binnenkomst wordt er om een coronatoegangsbewijs gevraagd. Bij de receptie is aangegeven met stickers waar je kan wachten en waar je kan in- of uitchecken. Bij de receptie is plexiglas geplaatst voor de veiligheid van jou als gast én onze receptiemedewerkers. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 • blijf op de hoogte van de coronamaatregelen;
 • ontvang als eerste de beste deals in jouw inbox;
 • kom alles te weten over wellness & sauna;
 • je kan je ieder moment weer uitschrijven.

Heb je nog een vraag over de maatregelen?

Veelgestelde vragen