Coronatoegangsbewijs


Vanwege de nieuwe maatregelen die vanuit de overheid zijn gesteld, zijn wij verplicht om vanaf zaterdag 25 september met een Coronatoegangsbewijs te werken. Wij hebben overleg gehad met de overheidsinstanties en volgen hierin hun advies. Met name omdat wij een gecombineerd bedrijf zijn waarbij onze sauna- en wellnessfaciliteiten én onze horecafaciliteiten samen gaan. Wij laten nog steeds een beperkt aantal gasten toe om rust en ruimte te behouden. Op deze manier zorgen wij voor een veilige omgeving voor al onze gasten.

Wat dit betekent voor jou lees je hier.

Meer info

Toegangsbewijs

Vanwege de nieuwe maatregelen die vanuit de overheid worden gesteld dien je een coronatoegangsbewijs aan te kunnen tonen bij een bezoek aan ons wellnessresort vanaf 25 september 2021. Dit houdt in dat je een (negatief) testbewijs, vaccinatiebewijs óf herstelbewijs hebt wanneer je naar ons resort gaat. Het coronatoegangsbewijs kan worden aangemaakt in de vorm van een QR-code via de CoronaCheck-app of op papier via https://coronacheck.nl/nl/. Zonder geldige QR-code mogen wij helaas geen toegang verlenen.

 

Hoe werkt het

TH Beslisboom website

1. Laat je testen of vaccineren

Om toegang te mogen verlenen aan onze gasten dienen wij, net als andere bedrijven in onze branche, te vragen naar een geldig coronatoegangsbewijs. Dit is een eis vanuit de overheid.

2. Maak een QR-code

Van een vaccinatie, een herstel of van een negatieve testuitslag maak je in de app een QR-code. Dat is jouw bewijs. Heb je geen coronacheck app? Dan kan je de QR-code printen via CoronaCheck.nl. Alleen een vaccinatiebewijs is géén geldig toegangsbewijs.

[Check voordat je vertrekt naar ons wellnessresort of de QR-code goed wordt weergegeven in de app.]

3. Toon je QR-code

Om toegang tot ons wellnessresort te krijgen laat je jouw QR-code én je identiteitsbewijs controleren bij aankomst. Jouw QR-code kan dan gescand worden. 

4. Dagje wellness

Na het scannen krijg je een groen of rood scherm. Indien je een rood scherm te zien krijgt, krijg je op dat moment geen toegang tot het wellnessresort. Bij een groen scherm kan je genieten van een dagje wellness.

Wat verandert er per 25 september?


Wij hebben alle informatie voor je op een rijtje gezet.

ALL Veranderingen per 25 september v2