Sauna abonnementen van Thermen Holiday


Wanneer je regelmatig een bezoek brengt aan Thermen Holiday kan je ook een abonnement aanschaffen. Ontdek de voordelen en een voordelig dagje wellness met de maand- of badenkaart. Lees meer over het coronavirus en abonnementen.

Reserveren voor abonnementhouders is verplicht.

Reserveer jouw abonnement

Badenkaarten

Bij Thermen Holiday heb je de mogelijkheid om een badenkaart aan te schaffen bij de receptie. Zo kan je voordelig gebruik maken van meerdere saunabezoeken én kan je gebruik maken van vele voordelen.

10 - badenkaart €240,-
10 - avondbadenkaart €175,-

Bekijk alle voorwaarden

Coronavirus en abonnementen

Vanwege het coronavirus is het voor abonnementhouders verplicht om te reserveren. Heb je vragen over jouw abonnement en het coronavirus? Lees dan alle informatie omtrent het coronavirus en abonnementen.

Meer informatie

Baden

Geniet tijdens jouw dagje wellness van de heerlijke baden. Je hebt een ruime keuze aan verwarmde maar ook verfrissende baden. Zwem een rondje in het binnen- of buitenbad en kom tot rust in het Kruidenbad. 

Ontdek de baden

Sauna's

Geniet van diverse sauna's met hoge en lagere temperaturen. Voor ieder moment is er wel een sauna die bij jou past. Kom helemaal tot rust en bekijk het mooie uitzicht of heerlijk relaxen met ontspannende geuren.

Ontdek de sauna's