BeWellness


Thermen Holiday maakt deel uit van BeWellness, een overkoepelend merk dat streeft naar de ultieme wellnesservaring. Samen met Wellness Instituut en Wellness Giftcard biedt BeWellness diverse mogelijkheden aan. Ervaar de vele faciliteiten en ervaringen in ons resort. Thermen Holiday streeft ernaar om gasten de ruimte te bieden om te ontspannen en compleet in de watten te leggen. Tijdens een dagje wellness ontsnap je aan de drukte en kom je helemaal tot rust!

Ontdek meer

Pure ontspanning

In een wereld die voortdurend in beweging is, worden we overspoeld door activiteiten en verplichtingen. Het belang van tijd voor jezelf vinden is toegenomen in deze drukke wereld. Een dagje bij Thermen Holiday biedt de kans om jezelf onder te dompelen in pure ontspanning en volledig op te laden.

Be HEALTHY, BE RELAXED, BE WELL

Een uitstapje naar de wellness is niet alleen een verwennerij, maar ook belangrijk voor je welzijn. Onderzoekers bevestigen dat ontspannen in de wellness stress verlicht, de bloeddruk verlaagt en het immuunsysteem versterkt. Ervaar dit bij een dagje Thermen Holiday.

Bewellness resorts

BeWellness is meer dan alleen een naam; het is een belofte aan onze gasten voor een dag vol ontspanning en verwennerij. Met resorts onderverdeeld in Classic, Deluxe en Exclusive, biedt BeWellness voor ieder wat wils. Van de comfortabele en gastvrije sfeer tot aan de exclusieve en persoonlijke service. 

Oase van rust in de randstad.


Classic resorts v2

BEWELLNESS CLASSIC RESORTS

Ontdek comfortabele en gastvrije wellnessresorts voor een goede prijs. Geniet van comfort, service en kwaliteit bij Zwaluwhoeve, Thermen Holiday, SpaPuur, SpaWell of SpaWeesp. 

CLASSIC RESORTS

Deluxe resortsBEWELLNESS DELUXE RESORTS

Ervaar een perfecte combinatie van luxe, hartelijkheid én beleving. Een dagje wellness voelt als een ware mini-vakantie bij Veluwse Bron, Elysium, SpaSense of Hezemeer (BE). 

DELUXE RESORTS

Exclusive resorts

BEWELLNESS EXCLUSIVE RESORTS

Geniet van een ware wellnesservaring op sterrenniveau bij Thermen Barendrecht en Wellness Landgoed De Valkenberg. Ervaar persoonlijke service en een gastvrije beleving van topkwaliteit.

EXCLUSIVE RESORTS