Massage Opleidingen bij het WellnessInstituut


Heb je altijd al willen leren masseren? Ben je al masseur en wil je een opfriscursus of bijvoorbeeld bijgeschoold worden? Of wil je eindelijk eens saunameester worden? Bij ons kun je via het WellnessInstituut terecht voor een ruim aanbod. Kies voor een beroepsopleiding of kom gezellig met jouw vriendinnen een workshop volgen. Voor reeds gediplomeerde masseurs hebben wij een ruim aanbod aan cursussen om je kennis en kunde te verbreden.

Wil je meer weten over de opleidingen? Dan is de informatiedag wellicht iets voor jou.

Meer informatie over de informatiedag

Opleidingen

Bij het WellnessInstituut kun je terecht voor verschillende massage opleidingen, een opleiding voor blessurepreventie en voor een opleiding voor manuele lymfe drainage. 

Bekijk de opleidingen

Cursussen

Meer leren over Sport- of Wellnessmassage of blessurepreventie? Het kan allemaal bij de cursussen van het WellnessInstituut bij Wellnessresort Thermen Holiday.

Bekijk de cursussen

Workshops

Geen zin of tijd om een opleiding te volgen, maar wil je wel leren masseren? Of wil je kennismaken met de opleiding wellnessmassage? Kies dan voor 1 van de cursussen van het WellnessInstituut.

Bekijk de workshops

Diploma of certificaat


Wanneer je een opleiding volgt bij het WellnessInstituut, heb je ook de mogelijkheid om examen te doen bij het N.G.S. (Nederlands Genootschap voor Sport- en wellnessmassage). Na het behalen van het N.G.S. diploma ben je ook N.G.S. masseur en krijg je een licentie om zelfstandig, bij een wellnessresort of bijvoorbeeld een sportvereniging als masseur aan de slag te gaan.

Volg je een dag- of aanvullende cursus dan krijg je een certificaat van deelname van het WellnessInstituut. Hiermee kun je aantonen dat je de cursus met succes hebt afgerond. Lees meer over het behalen van het N.G.S. diploma of certicaat.