De sauna's van Thermen Holiday


Ontdek tijdens jouw dagje wellness een tal van moderne sauna's zowel binnen als buiten. Kom tot rust in één van de 13 verschillende saunacabines. Beleef de sauna's voor beginners, gevorderden en/of de experts

Sauna's voor beginners

Ontdek een dagje sauna voor beginners. Bekijk welke sauna´s geschikt zijn voor een eerst wellness ervaring. Deze sauna´s zijn speciaal geselecteerd vanwege de wat lagere temperaturen tot ongeveer 75°C.

Bekijk de sauna's

Sauna´s voor gevorderden

Ben jij wel eens naar de sauna geweest? Bekijk dan de volgende sauna's. Deze zijn speciaal geselecteerd voor een dagje wellness voor gevorderden vanwege de milde temperatuur rond de 80°C.

Bekijk de sauna's

Sauna's voor de experts

Ben jij een vaste saunabezoeker? Ontdek dan de sauna's met de hogere temperaturen. Deze temperaturen zijn geschikt omdat je lichaam gewend is aan warme temperaturen boven de 85°C.

Bekijk de sauna's

Bekijk alle sauna's

Ontdek alle sauna's van Thermen Holiday. Een ruim aanbod van verschillende sauna's voor een heerlijk dagje ontspanning. Ga je voor het eerst naar de sauna? Dan zijn de sauna's voor beginners wat voor jou! Ben je vaker naar de sauna geweest, bekijk dan de sauna's voor gevorderden. Ben je een fervent saunabezoeker, ontdek dan de sauna's voor de experts! 

 Sauna Beginners Gevorderden Experts
 Stoomcabine  ✔    
 Torensauna    ✔  
 Kelosauna      ✔
 Filmsauna  ✔    
 Banja sauna    ✔  
 Kleurensauna  ✔    
 Lavendelsauna    ✔  
 Grotsauna      ✔
 Zoutsteensauna  ✔    
 Puntsauna´s    
 Diehard sauna      ✔
 Japanse sauna      ✔
 Hobbitsauna    ✔