Afkoelen


Na iedere saunaronde moet je lichaam afkoelen. Dit kan op vele manieren zo kan je rustig afkoelen maar je kan jezelf ook helemaal onderdompelen in het dompelbad. Of ga jij iedere saunaronde voor een andere afkoelmethode? Ontdek hier alle afkoelmogelijkheden van Thermen Holiday. 

Classic Faciliteitenpagina icons koude baden

Dompelbad

Na een lauwwarme douche kan je heerlijk jezelf onderdompelen in het dompelbad. Koel heerlijk af, vergeet niet jezelf helemaal onder te dompelen ook je hoofd moet goed afkoelen. 

Buiten afkoelen

Loop na je rondje sauna door de buitenlucht zodat je lichaam rustig kan afkoelen en weer op temperatuur kan komen. 

Stortemmer

Wil je in één keer goed afkoelen? Ga dan onder een stortemmer staan en voel de tinteling in je hele lichaam. Dit is een heerlijke ervaring na een saunaronde. Neem altijd wel eerst een lauwwarme douche zodat je al iets bent afgekoeld. 

Douche

De meeste mensen zullen onder de douche gaan staan om af te koelen. Dit is de meest herkenbare manier om je lichaam af te laten koelen. Neem voordat je een bad in gaat ook altijd een douche in verband met de hygiëne.

Beleef meer

Naast de koude baden en afkoelmogelijkheden zijn er diverse verwarmde baden bij Thermen Holiday te vinden. Zo kan je een rondje zwemmen in het binnen- of buitenzwembad. Bekijk ook de andere faciliteiten waar je heerlijk kan relaxen tijdens jouw dagje wellness.