Wellness midden in de Randstad


Gelegen in Schiedam, biedt Thermen Holiday een dagje wellness midden in de Randstad. Geniet van een wereld vol wellness en ervaar de bijzondere sauna's, baden en ontspan in een relaxruimtes. Ontdek alle praktische informatie voor jouw bezoek aan ons resort. 

Ontdek de faciliteiten van Thermen Holiday en proef alvast de sfeer van de sauna's en baden.

Bekijk de plattegrond

Ontdek het restaurant

Tijdens jouw saunadag is het belangrijk om goed te eten en te drinken. Het resort beschikt over een restaurant waar je terecht kan voor heerlijke drankjes & sapjes, snacks en complete maaltijden. Klets gezellig bij en neem de tijd voor een moment van rust.

Praktische informatie

Wil je meer weten over een dagje wellness? Bekijk dan de praktische informatie en kom alles te weten over sauna- en wellness. Zorg ervoor dat je optimaal bent voorbereid op jouw saunadag.

Let op: Vanaf mei 2024 is alleen iedere zaterdag of zondag een badkledingdag. 

Rondje sauna

Ben je nog niet eerder naar een wellnessresort geweest of ben je nog niet bekend bij Thermen Holiday? Bekijk wat je mee moet nemen en hoe een rondje sauna in zijn werk gaat. 

Meer informatie

Badkledingdagen

Wekelijks worden er verschillende badkledingdagen aangeboden. Op deze dagen is het verplicht om badkleding te dragen. Bekijk alle badkledingdagen.

Meer informatie

Entreeprijzen

Dagelijks is het resort geopend en heb je een mogelijkheid om een dag-, of avondentree te reserveren. Bekijk de verschillende tarieven per dag.

Meer informatie

Openingstijden

Dagelijks is het resort geopend van 10:00 uur tot 22:30 uur. Op de feestdagen kunnen deze tijden afwijken.

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Wil je alles weten voor je bezoek aan de sauna? Bekijk dan de veelgestelde vragen voor een onbezorgd dagje wellness.

Meer informatie

Contact

Dagelijks zijn wij op verschillende manieren te bereiken waaronder via een contactformulier. Bekijk ook de route en het adres.

Meer informatie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en aanbiedingen

Schrijf je direct in