Wellness midden in de Randstad


Gelegen in Schiedam, biedt Thermen Holiday een dagje wellness midden in de Randstad. Geniet van een wereld vol wellness en ervaar de bijzondere sauna's, baden en ontspan in een relaxruimtes. Ontdek alle praktische informatie voor jouw bezoek aan ons resort. 

Vanwege het coronavirus hebben wij diverse maatregelen getroffen zodat jij écht kunt genieten van een ontspannen dagje wellness. Bekijk direct de maatregelen.

Goed nieuws: ons resort blijft open. Dat betekent dat je veilig en onbezorgd kan genieten van een ontspannend dagje wellness. Echter zijn onze horecavoorzieningen gesloten. Omdat het belangrijk is de suikerspiegel tijdens een saunagang op peil te houden, zijn er vitaliteitssetjes verkrijgbaar bij onze receptie. Deze bevatten een flesje drinken en candybar(s). 

Faciliteiten bij Thermen Holiday

Waan je in een prachtige wereld vol bijzondere wellnessfaciliteiten. Geniet van de prachtige tuin, ervaar de vergeten rituelen en kom tot rust in de sauna's en baden. Ontdek de Japanse Sauna, Hobbitsauna of kom tot rust in één van de bubbelbaden.

Kelosauna | Thermen Holiday
Horeca | Thermen Holiday
Japanse sauna | Thermen Holiday
Tuin hangmat | Thermen Holiday
Tuin  | Thermen Holiday
Hobbitsauna buiten | Thermen Holiday
Buitenbad | Thermen Holiday
Thermen Holiday | Zoutsteensauna
Thermen Holiday | Rustruimte
Restaurant Terras | Thermen Holiday
Thermen Holiday | Banja sauna
Thermen Holiday | Bubbelbad

Ontdek de restaurants

Neem de tijd om te genieten van jouw dagje wellness in het restaurant. Dagelijks zorgen onze medewerkers voor heerlijke gerechten en kan je lekker bij kletsen onder het genot van een hapje en drankje. 

Praktische informatie

Wil je meer weten over een dagje wellness? Bekijk dan de praktische informatie en kom alles te weten over sauna- en wellness. Zorg ervoor dat je optimaal bent voorbereid op jouw saunadag. 

Rondje sauna

Ben je nog niet eerder naar een wellnessresort geweest of ben je nog niet bekend bij Thermen Holiday? Bekijik wat je mee moet nemen en hoe een rondje sauna in zijn werk gaat. 

Meer informatie

Badkledingdagen

Wekelijks worden er verschillende badkledingdagen aangeboden. Op deze dagen is het verplicht om badkleding te dragen. Bekijk alle badkledingdagen.

Meer informatie

Entreeprijzen

Dagelijks is het resort geopend en heb je een mogelijkheid om een ochtend-, dag-, of avondentree te reserveren. Bekijk de verschillende tarieven per dag.

Meer informatie

Openingstijden

Dagelijks is het resort geopend van 10.00 uur tot 23.00 uur. Op de feestdagen kunnen deze tijden afwijken.

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Wil je alles weten voor je bezoek aan de sauna? Bekijk dan de veelgestelde vragen voor een onbezorgd dagje wellness.

Meer informatie

Contact

Dagelijks zijn wij op verschillende manieren te bereiken waaronder via een contactformulier. Bekijk ook de route en het adres.

Meer informatie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en aanbiedingen

Schrijf je direct in