Wellness midden in de Randstad


Gelegen in Schiedam, biedt Thermen Holiday een dagje wellness midden in de Randstad. Geniet van een wereld vol wellness en ervaar de bijzondere sauna's, baden en ontspan in een relaxruimtes. Ontdek alle praktische informatie voor jouw bezoek aan ons resort. 

Vanwege het coronavirus hebben wij diverse maatregelen getroffen zodat jij écht kunt genieten van een ontspannen dagje wellness. Bekijk direct de maatregelen.

Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken te nuttigen in ons restaurant. Wel hebben wij een Take Away mogelijkheid en zijn er vitaliteitssetjes verkrijgbaar bij onze receptie. Deze bevatten een flesje drinken en een candybar(s). Zo kan je tijdens jouw saunabezoek toch eten en drinken.

Ontdek de faciliteiten van Thermen Holiday en proef alvast de sfeer van de sauna's en baden.

Faciliteiten bij Thermen Holiday

Waan je in een prachtige wereld vol bijzondere wellnessfaciliteiten. Geniet van de prachtige tuin, ervaar de vergeten rituelen en kom tot rust in de sauna's en baden. Ontdek de Japanse Sauna, Hobbitsauna of kom tot rust in één van de bubbelbaden.

Kelosauna | Thermen Holiday
Horeca | Thermen Holiday
Japanse sauna | Thermen Holiday
Tuin hangmat | Thermen Holiday
Tuin  | Thermen Holiday
Hobbitsauna buiten | Thermen Holiday
Buitenbad | Thermen Holiday
Thermen Holiday | Zoutsteensauna
Thermen Holiday | Rustruimte
Restaurant Terras | Thermen Holiday
Thermen Holiday | Banja sauna
Thermen Holiday | Bubbelbad

Ontdek het restaurant

Onze restaurants zijn tot nader order gesloten vanwege de maatregelen rondom COVID-19. Wij hebben een Take Away mogelijkheid zodat je toch tijdens jouw saunabezoek kan eten en drinken. Zo heb je al gast toch de mogelijkheid om een vers broodje, snack, maaltijd of drankje te kopen vlakbij de entree van ons resort. Je kan jouw broodje of maaltijd buiten of in je eigen auto opeten. Het is niet toegestaan om eten mee te nemen ons resort in.

Praktische informatie

Wil je meer weten over een dagje wellness? Bekijk dan de praktische informatie en kom alles te weten over sauna- en wellness. Zorg ervoor dat je optimaal bent voorbereid op jouw saunadag. 

Rondje sauna

Ben je nog niet eerder naar een wellnessresort geweest of ben je nog niet bekend bij Thermen Holiday? Bekijik wat je mee moet nemen en hoe een rondje sauna in zijn werk gaat. 

Meer informatie

Badkledingdagen

Wekelijks worden er verschillende badkledingdagen aangeboden. Op deze dagen is het verplicht om badkleding te dragen. Bekijk alle badkledingdagen.

Meer informatie

Entreeprijzen

Dagelijks is het resort geopend en heb je een mogelijkheid om een ochtend-, dag-, of avondentree te reserveren. Bekijk de verschillende tarieven per dag.

Meer informatie

Openingstijden

Dagelijks is het resort geopend van 10.00 uur tot 23.00 uur. Op de feestdagen kunnen deze tijden afwijken.

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Wil je alles weten voor je bezoek aan de sauna? Bekijk dan de veelgestelde vragen voor een onbezorgd dagje wellness.

Meer informatie

Contact

Dagelijks zijn wij op verschillende manieren te bereiken waaronder via een contactformulier. Bekijk ook de route en het adres.

Meer informatie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en aanbiedingen

Schrijf je direct in