Ontdek ons restaurant


Ons restaurant is vanaf donderdag 15 oktober tot en met minimaal 11 november 2020 gesloten. Het is officieel niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen en te nuttigen in ons restaurant. Het meenemen en hervullen van flesjes (water) is uiteraard wel toegestaan.

Ontdek, proef en geniet

Neem tijdens je dagje wellness de tijd om lekker bij te kletsen met jouw saunamaatje in ons restaurant. Geniet van heerlijke a la carte gerechten in de Brasserie.

Horeca | Thermen Holiday
Restaurant Terras | Thermen Holiday
Restaurant | Thermen Holiday
Horeca | Thermen Holiday
Brasserie | Thermen Holiday

Menukaart

LET OP: Ons restaurant is vanaf donderdag 15 oktober tot en met minimaal 11 november 2020 gesloten. Het is officieel niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen en te nuttigen in ons restaurant. Het meenemen en hervullen van flesjes (water) is uiteraard wel toegestaan.

 

Op onze menukaart van de Brasserie vindt je vele gerechten van heerlijke broodjes, salades en plategerechten. Uiteraard kan je hier ook terecht voor een lekker hapje en een drankje. 

Informatie over allergenen is beschikbaar bij onze medewerkers van het restaurant. Informeer te plaatse naar de mogelijkheden.

Culinaire arrangementen

Op zoek naar een volledig verzorgd dagje wellness? Kies één van onze culinaire arrangementen en geniet van alle sauna- en wellnessfaciliteiten én heerlijk eten.