Beleef het voorjaar bij Thermen Holiday


De vogeltjes fluiten en voorzichtig duiken de bloemen weer op. Dat kan maar één ding betekenen: het voorjaar gaat beginnen. Vang de warme zonnestralen tijdens een dagje wellness. Wandel na een sauna sessie heerlijk in de tuin of ontspan in één van onze baden. Het voorjaar beleef je op z'n best bij Thermen Holiday! 

Tip

Doe het zelf Hamamsetje

  • Hamam beleven op jouw moment thuis
  • Hamam scrubhandschoen, olijfzeep en crème
  • Meerdere keren te gebruiken

5. 95p.p.

Reserveren Meer info

Lente special

Wellness & Coffee

  • Entree van 10:00 tot 23:00 uur
  • Koffie of thee
  • Gebak

Vanaf 21. 50p.p.

Reserveren Meer info

Seizoensmassage

  • Ontspannende massage
  • Zoete lentegeuren van bloemen en kruiden
  • Duur: 25 of 50 minuten

Vanaf 35. 95p.p.

Reserveren Meer info

Geef jouw immuunsysteem een boost


De lente is weer in aantocht en dat betekent dat de natuur weer vol in bloei staat. Terwijl de één geniet van het lekkere weer en kleurige bloemen, heeft de ander last van een veelvoorkomend verschijnsel: hooikoorts. Wist je dat een regelmatig sauna bezoek de hooikoorts symptomen duidelijk laten verminderen? De luchtwegen voelen weer vrij aan, de prikkels in de ogen worden minder en het algehele immuunsysteem versterkt. Kom helemaal tot rust met een dagje wellness.

Bestel online

Reis mee en beleef de TREATMENTS® geurenreis

En dompel jezelf na de geurenreis in één van onze prachtige baden

Reserveer direct


Wellnessrituelen

Vier de lente met een ultiem verwenmoment. Waan je in een andere wereld met onze unieke wellnessrituelen. Ga op reis met onze geurenreis Hot & Cold, ontspan tijdens het Snoezelen of breng lichaam en geest in balans met een Klankschaalsessie. Maak jouw dagje wellness compleet en reserveer een wellnessritueel.

Bekijk onze wellnessrituelen

Offline ontspannen

Laat even alles vallen en geef je over aan de rust van een dagje offline. Geniet dit voorjaar van het mooie uitzicht vanuit de Japanse Sauna of stap in één van de fijne bubbelbaden. Wanneer ben je voor het laatst ergens geweest zonder dat die telefoon opduikt? Vergeet die mailbox en whatsapp berichten en beleef een dag vol échte ontspanning.

Bekijk onze faciliteiten

Ontdek onze restaurants

Bij een dagje wellness uit hoort goed en lekker eten. Geniet van heerlijke broodjes, salades en plategerechten in onze Brasserie of neem plaats op het buitenterras. Stel je graag zelf je maaltijd samen? Schuif dan aan bij het lunchbuffet in Restaurant 't Paviljoen en geniet van heerlijke gerechten. Bon Appétit!

Bekijk onze restaurants

"Met minder stress wordt alles mooier"