Ontdek onze restaurants


Een dagje wellness is niet compleet zonder een heerlijke lunch, diner of versnapering in de restaurants. Geniet met een verfrissend drankje in het restaurant en ontdek de menukaart. Ontdek ook de culinaire arrangementen.

Het is in het restaurant en op het terras verplicht om een badjas te dragen. In verband met de coronamaatregelen mag je met maximaal 2 personen aan een tafel zitten.

Ontdek, proef en geniet

Neem tijdens je dagje wellness de tijd om lekker bij te kletsen met jouw saunamaatje in ons restaurant. Geniet van heerlijke a la carte gerechten in de Brasserie.

Brasserie

Horeca | Thermen Holiday
Restaurant Terras | Thermen Holiday
Restaurant | Thermen Holiday
Horeca | Thermen Holiday
Brasserie | Thermen Holiday

Menukaart

Op onze menukaart van de Brasserie vindt je vele gerechten van heerlijke broodjes, salades en plategerechten. Uiteraard kan je hier ook terecht voor een lekker hapje en een drankje. 

Informatie over allergenen is beschikbaar bij onze medewerkers van het restaurant. Informeer te plaatse naar de mogelijkheden.

Culinaire arrangementen

Op zoek naar een volledig verzorgd dagje wellness? Kies één van onze culinaire arrangementen en geniet van alle sauna- en wellnessfaciliteiten én heerlijk eten.

Tip

After Work

48. 50p.p.

Meer info Reserveren

Wellness & Lunch

49. 95p.p.

Meer info Reserveren

Wellness Experience

79. 95p.p.

Meer info Reserveren