• Begin te ontdekken
  • Events
  • Wellness Events Agenda
  • Opgietdagen
  • BeWellness challenge 2024
  • Meditatieweekend
  • Rituelenweekend
  • Reserveer een dagje wellness

Wellness Events

Unieke opgietingen, rustgevende meditatietechnieken en de nieuwste rituelen beleef je tijdens onze gratis Wellness Events. Gedurende het jaar worden er bijzondere weekenden georganiseerd, waardoor je het ultieme dagje wellness beleeft.

Swipe voor meer

Rituelenweekend

Ontdek jouw favoriete wellnessritueel In een klein groepsverband maak je kennis met een geheel gratis ritueel naar keuze. Iedere sessie is gebaseerd op ontspanning.

Meer informatie

20180403 Thermen Holiday kelosauna 4
20211027 IWR ThermenHoliday hamam 4

Wellness Events Agenda


Heb jij de Wellness Events al in je agenda gezet? Reserveer en geniet gratis van extra veel belevingen!

Opgietdag 23 juni 2024
BeWellness challenge 2024 29 juni 2024
Meditatieweekend 20 en 21 juli 2024
Rituelenweekend 2 en 3 november 2024 

Opgietdagen


Datum: 23 juni

Tijdens de opgietdagen worden er diverse gratis opgietingen aangeboden die allemaal een thema vertegenwoordigen. Het thema van dit opgietweekend is 'Summer Vibes'. Verwelkom het nieuwe seizoen! Een gevarieerd programma met ontspannende maar zeker ook uitdagende opgietingen.

Bekijk het programma

BeWellness challenge 2024


Datum: 29 juni 2024

Komende oktober staat de finale van de BeWellness Challenge op het programma! Tijdens de voorronde op 29 juni gaan opgieters de strijd met elkaar aan om de beste opgieting te verzorgen. Een ervaren jury beoordeelt de duo- en soloacts op techniek, uitstraling en geurgebruik. Maar ook als gast mag je de opgieting bijwonen en je stem uitbrengen voor de beste opgieting. Kom jij dit spektakel ervaren?

Meer informatie

Meditatieweekend


Datum: 20 en 21 juli 2024

Tijdens het meditatieweekend maak je kennis met verschillende vormen van meditatie. Het thema van dit weekend is 'Breath & Relax'. Wie mediteert ervaart minder stress, kan zich beter concentreren en leert om te focussen op geluiden, emoties of gedachten. Tijdens deze sessies ervaar je hoe je in deze meditatieve sferen raakt door middel van klanken, aanrakingen, geuren en warmte.

Bekijk het programma

Rituelenweekend


Datum: 2 en 3 november 2024

Maak kennis met rituelen tijdens het rituelenweekend bij wellnessresort Thermen Holiday. In een groepsverband geniet je helemaal gratis van een ritueel naar keuze. Laat alle stress los en geniet!  

20211027 IWR ThermenHoliday hamam 4
Reserveer jouw saunabezoek en ontdek de Events!

Reserveren