Pak jouw Zentemberdeal!


De zomervakantie zit er weer op en het normale leven is weer begonnen. Wil jij een frisse start maken na de zomer? Hier vind je de beste deals van Zentember, ontdek hoe je zen kan worden en waarom een dagje wellness zo goed is voor lichaam en geest

th Tekengebied 1

Ontdek de acties

Genieten van de nazomer doe je met een bezoek aan Thermen Holiday! Ga jij voor een dagje wellness of kom je liever 's avonds? Om helemaal zen te worden hebben wij naast de complete arrangementen inclusief een maaltijd of een bijzonder ritueel ook een voordelig dag- of avondtarief. Wat kies jij?

Healthy Day

15. 95p.p.

Reserveren Meer info

Healthy Evening

 

12. 95p.p.

Reserveren Meer info

Zen tip

Zentember - Eet Gratis Mee


       

21. 95p.p.

Reserveren Meer info

Entree met ritueel

Zentember - Ultiem Zenmoment


        

15. 95p.p.

Reserveren Meer info

Voordelig dagje sauna

Zoek jij regelmatig de rust op? Maak dan gebruik van onze baden- of maandkaart, dan kan jij extra vaak voordelig komen relaxen én ontvang je 15% korting op behandelingen en rituelen.

  • Badenkaart: vanaf €125,-
  • Maandkaart: vanaf €52,50

Meer informatie

 

Tips voor jouw dagje nazomeren


Ga eens ontspannen

Wist je dat iedere sauna een ander effect heeft op je lichaam? Zo heeft de lucht in de Zoutsteensauna een zuiverende werking. Stap ook eens de Kleurentherapie Sauna in met verschillende kleuren. Iedere kleur heeft zijn eigen voordelen. Ga jij voor rood, oranje, groen, blauw of geel?

Ontdek alle sauna's

Stop met haasten

Laat even al je spanningen los. Weg met de klok en ga even helemaal offline! Extra ontspannend tijdens jouw dagje wellness: een Geurenreis of Klankschaalsessie waar jij helemaal zen van wordt. Verfrissend of juist lekker warm, in Zentember kan het allebei!

Ontdek jouw Zentemberdeal

Pak jouw zenmoment

De dagen worden alweer korter en de temperatuur daalt. Kom helemaal tot rust en pak een boek tijdens jouw dagje wellness. Wandel door de prachtige tuin en neem een verfrissende duik in het Dompelbad. Wordt helemaal zen in één van de sauna's en ga uitgerust naar huis.

Bekijk alle baden