Sauna's, baden en lekker relaxen


Wil je even een dagje helemaal offline? Kies dan voor een ontspanning dagje wellness bij Thermen Holiday. Laat de boel en geniet van alle faciliteiten die het resort te bieden heeft. Wacht niet en kies een moment voor jezelf.

Dagje wellness

Een dagje wellness bij Thermen Holiday staat garant voor een dag pure ontspanning. Stel je voor dat je jouw dagje wellness begint met een lekkere kop thee en een stuk appelgebak. Daarna even douchen gevolgd door een bezoek aan de eerste sauna. Of start je liever in een van de baden? Jij bepaalt hoe jouw dag verloopt. Niets moet en alles mag. Dat is toch puur genieten? Even helemaal nergens aan denken.

Sauna's

Of je nu een diehard saunaganger bent of voor het eerst kennis maakt, er is altijd wel een sauna voor jou. Wissel ook eens af met je saunarondes zodat je optimaal kunt genieten.

Ontdek jouw favoriete sauna

Baden

Tussen je saunarondes door even relaxen? Dat kan in een van onze vele baden. Wil je snel afkoelen dan kun je gebruik maken van verkoelende dompelbaden in ons resort.

Ontdek onze baden

Culinair genieten

Bij wellness hoort natuurlijk ook lekker eten. Wat dacht je van een heerlijke salade? Of een huisgemaakte soep? Neem plaats in het restaurant en geniet.

Bekijk ons restaurant

Ontdek meer

Verwen jezelf met een dagje pure ontspanning bij Thermen Holiday. Laat je verrassen door de diversiteit van de faciliteiten en boek een arrangement. Profiteer van veel voordeel en zorg voor die éxtra ontspanning.

After Work

Vanaf 34. 50p.p.

Meer info Reserveren

Wellness Relax

Vanaf 67. 50p.p.

Meer info Reserveren

All Inclusive

Vanaf 108. 95p.p.

Meer info Reserveren