Baden bij Thermen Holiday


Kom tijdens jouw dagje wellness volledig tot rust en neem tussen de saunarondes de tijd om heerlijk te ontspannen in één van de baden. Er zijn baden met hoge temperaturen, lage temperaturen en bijzondere geuren. Bekijk het aanbod van verwarmde baden en koude baden.

Warme baden

Tijdens ieder seizoen kan je gebruik maken van deze verwarmde baden. Ze zijn zowel binnen in het resort te vinden als buiten in de tuin. Een ruime keuze aan baden voor een heerlijk relaxmomentje voor jezelf of samen met jouw saunamaatje. Een perfect moment om tot rust te komen tussen de saunarondes door.

Bekijk de warme baden

Koude baden

Naast de verwarmde baden zijn er ook koude baden bij Thermen Holiday. Dit is een heerlijke manier om je lichaam te laten afkoelen na een saunaronde. Ontdek de koude baden die je zowel binnen als buiten kan vinden in het resort en bekijk de andere afkoelmogelijkheden. Laat je lichaam rustig afkoelen na iedere saunaronde.

Bekijk de koude baden

Bekijk alle baden

Thermen Holiday heeft verschillende warme en koude baden. Probeer ze allemaal tijdens jouw dagje wellness, geniet en kom volledig tot rust.

 Bad Warm Koud
 Bubbelbaden  ✔  
 Binnenbad  ✔  
 Kruidentempel  ✔  
 Buitenbad  ✔  
 Voetenbaden  ✔  
 Dompelbaden    ✔