Koude baden


Naast de warme baden heeft Thermen Holiday een koud bad: het dompelbad. Het is erg belangrijk om af te koelen tijdens een dagje wellness, daarom zijn er naast het Dompelbad ook andere afkoelmogelijkheden. Ontdek alle mogelijkheden hier.

TH Faciliteitenpagina icons koude baden

Het Dompelbad

Na iedere saunaronde moet je lichaam goed afkoelen. Bij Thermen Holiday heb je meerdere mogelijkheden om af te koelen. Zo kan je onder de douche gaan staan, afkoelen in de buitenlucht maar voor de echte kick heeft ons resort één dompelbad.

Het Dompelbad

Een dompelbad is een koud bad met een temperatuur van ongeveer 8°C. Dit bad gebruik je nadat je in de sauna bent geweest zodat je goed kan afkoelen. Neem voor een Dompelbad altijd even een douche zodat je lichaam rustiger afkoelt. Met een dompelbad dompel je van top tot teen onder in het koude water.

Afkoelmogelijkheden

Er zijn vele manieren om je lichaam af te laten koelen. Je kan je lichaam rustig laten afkoelen of je kan je lichaam in één keer laten afkoelen. Ga onder de stortemmer staan, neem een verfrissende douche óf gebruik de koudwaterslang.

Bekijk alle afkoelmogelijkheden

Beleef meer

Naast de koude baden zijn er diverse verwarmde baden bij Thermen Holiday te vinden. Zo kan je een rondje zwemmen in het binnen- of buitenzwembad of gezellig bijkletsen in een Bubbelbad. Bekijk ook de andere faciliteiten waar je heerlijk kan relaxen tijdens jouw dagje wellness.