Sauna Leiden


Zin in een ontspannen saunabezoek met heerlijke binnen- en buitenbaden in de buurt van Leiden? Dan ben je bij Thermen Holiday aan het juiste adres. In ons wellnessresort kun je niet alleen genieten van de diverse soorten bijzondere sauna’s, maar bijvoorbeeld ook een gezichtsbehandeling ondergaan en je heerlijk laten masseren tijdens een klassieke massage.

Reserveer direct jouw dagje ontspanning

Diverse soorten sauna’s in Leiden


Een voetenbad, kruidentempel, kelosauna en een grotsauna; in Thermen Holiday nabij Leiden vind je allerlei soorten ontspanning. Een van de favorieten is bij uitstek onze zogeheten hobbitsauna. Dankzij de infrarode warmtestraling heerst er een droge, aangename en milde warmte en ontspannen je spieren volledig. Een bezoek aan deze sauna is een bijzondere en rustgevende ervaring. Ook de kleurentherapie sauna overtreft al je verwachtingen. De vochtige ruimte, die ongeveer 70 graden Celsius bereikt, verandert voortdurend van kleur. Iedere kleur heeft een specifieke werking op lichaam en geest. Ben je geïnteresseerd? Schroom dan niet en laat je verrassen.

Kwaliteit hoog in het vaandel bij wellness nabij Leiden


Thermen Holiday heeft meer dan tien jaar ervaring op het gebied van wellness. Ons bedrijf is dan ook een begrip in Leiden en omstreken. Niet alleen ontspanning, maar ook kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Geïnteresseerd in een saunabezoek?


Geïnteresseerd in een saunabezoek?

Hebben wij je interesse gewekt en kijk je ernaar uit om tot rust te komen in een van onze sauna’s? Reserveer dan snel op onze website.

Reserveer direct