BeWellness Aufguss Challenge 2024


Op 29 juni vindt de voorronde van de BeWellness Aufguss Challenge voor de saunameesters van Thermen Barendrecht en Thermen Holiday plaats bij Thermen Holiday in Schiedam. Het ultieme sauna-evenement van het jaar, waar de meest getalenteerde saunameesters uit BeWellness thermen en resorts de uitdaging aangaan om de beste opgietingservaring te creĆ«ren. Tijdens je dagje sauna op 29 juni bij Thermen Holiday kan je deze opgietwedstrijd als gast bijwonen en de spectaculaire mix van techniek, geurbeleving en passie voor het vak ervaren.

Reserveer direct

Wat Kan je verwachten?

Ervaar, ontdek & geniet

Dompel jezelf onder in een wereld van spectaculaire opgietsessies, heerlijke geuren en verrassende presentaties. Ervaar de magie van opgieten in een warme, gastvrije sfeer waar onze saunameesters en de saunameesters van Thermen Barendrecht je zullen betoveren met hun unieke mix van techniek, geurbeleving en passie.

jouw stem telt

Kies de beste opgietmeester

Naast een ervaren jury hebben ook onze gasten een belangrijke rol in het kiezen van de beste acts. Kom langs, beleef de opwinding en breng jouw stem uit voor uw favoriete opgieting. Jouw mening kan het verschil maken! Wie weet gaat jouw favoriet door naar de finale in oktober bij zusje Hezemeer in Belgiƫ en wint de titel.

Bewellness Resorts

Thermen Holiday is onderdeel van de groep classic BeWellness resorts met haar groeiende collectie wellnessresorts. Elk wellnessresort geeft een andere ervaring. Kleinschaligere resorts, resorts waarvoor een dag eigenlijk te kort is, resorts vlakbij of in een stad of dorp of meer landelijk gelegen resorts. Met een eigen karakter en sfeer maar allemaal met hetzelfde BeWellness gevoel: hartelijk en gastvrij. Saunameesters van alle BeWellness resorts doen mee met de opgietwedstrijd. De saunameesters van Thermen Barendrecht komen naar Schiedam om daar de strijd aan te gaan voor een plekje in de finale. Wil je ook de andere voorrondes of de finale zelf ervaren? Dan kan je hiervoor terecht bij een van de andere BeWellness resorts. 

Ontdek data bij andere resorts

Optimaal ontspannen

Beleef ontspanning en geniet van unieke opgietingen

Reserveer nu