Warme baden


Een dagje wellness is niet compleet zonder een moment van ontspanning in één van de verwarmde baden van Thermen Holiday. Wij hebben de meest populaire baden en alle verwarmde baden voor je op een rijtje gezet.

TH Faciliteitenpagina icons warme baden

Meest populaire baden

Ontdek de meest populaire baden van Thermen Holiday waarin je heerlijk tot rust kan komen. Deze verwarmde baden zijn zowel binnen als buiten te vinden. Klets gezellig bij in één van de Bubbelbaden, trek een baantje in het Binnenbad of kom tot rust in de Kruidentempel.

Binnenbad

Je kan heerlijk tot rust komen in het prachtige Binnenbad van Thermen Holiday. Geniet tijdens jouw dagje wellness van de aangename temperatuur van 32°C. Het zwembad heeft een centrale plek omringt door een voetenbad zodat je je optimaal kan voorbereiden op een saunaronde. 

Bubbelbaden

Het resort beschikt over meerdere Bubbelbaden, zowel binnen als buiten en in verschillende groottes. Er is altijd wel een plekje om even te relaxen in aangename temperaturen rond de 37°C. Het bubbelbad zorgt voor ontspanning van de spieren en gewrichten. 

Kruidentempel

De kruidentempel is een groot verwarmd bad waarin je zintuigen geprikkeld worden door een mix van aromatische oliën. Door de ontspannende geuren en de warmte waan je je even in dromenland. Het is dan ook perfect om hier even uit te rusten en heerlijk te genieten.

Ontdek alle verwarmde baden

Pak een heerlijk relaxmoment voor jezelf of samen met jouw saunamaatje in één van de verwarmde baden. Er zijn diverse baden die jouw dagje wellness compleet maken en waarvan je tijdens ieder seizoen kan genieten. De baden zijn verdeeld over het gehele resort en zijn zowel binnen als buiten te vinden.

TH Faciliteitenpagina icons warme baden

Bubbelbaden

Kruidentempel

Voetenbad

Hamambad

Binnenbad

Ontspanbad

Buitenbad

Beleef meer

Afkoelen na een rondje sauna is erg belangrijk, je lichaam moet ten slotte de warmte kwijt! Ontdek hier de koude baden van Thermen Holiday en bekijk ook onze andere faciliteiten.