Sauna's voor beginners


Ga je voor het eerst naar de sauna, of ga je niet vaak naar de sauna? Bekijk dan alle sauna's voor beginners. Deze sauna's zijn geschikt vanwege de lage temperatuur. Ontdek ook de populairste sauna's voor beginners en kom genieten. 

Classic Faciliteitenpagina icons beginners

Meest populaire sauna's

Thermen Holiday heeft diverse sauna's die geschikt zijn als beginners. Deze sauna's hebben allemaal een lage temperatuur tot ongeveer 75°C. Je lichaam is nog niet gewend aan de hoge temperaturen en daarom zijn deze sauna's geschikt voor jou als beginner. Ontdek de populairste sauna's voor beginners, kies jij voor de Puntsauna of de Filmsauna

Puntsauna´s

Thermen Holiday beschikt totaal over twee puntsauna's met ieder een eigen temperatuur. De puntsauna met de temperatuur 75°C heeft een heerlijke geur van berken. De andere puntsauna heeft een gemiddelde temperatuur rond de 65°C en is hierdoor geschikt om je saunaronde mee te starten.

Filmsauna

Heerlijk relaxen met een gemiddelde temperatuur rond de 55°C. In deze sauna hoef je niet stil te zijn want er worden verschillende films vertoond. Zo worden er natuurfilms, komedies, documentaires en concertfilms getoond over de gehele dag in deze nieuwe sauna.

Alle sauna's voor beginners

Beleef alle vijf verschillende sauna's voor beginners. Deze sauna's met een temperatuur tot 75°C zijn geschikt voor jou vanwege de lage temperatuur. Voor mensen die zeer regelmatig naar de sauna gaan zijn deze sauna's ideaal om je dagje wellness met te starten. Zo laat je jouw lichaam rustig wennen aan de temperatuurwisselingen. 

Classic Faciliteitenpagina icons beginners

Beleef meer

Een dagje wellness is niet compleet zonder alle andere faciliteiten naast de sauna's. Ontdek de verschillende baden van het resort, klets gezellig bij in het restaurant of ga heerlijk relaxen in de relaxruimte. Bekijk ook de sauna's voor gevorderden, deze sauna's hebben een hogere temperatuur of de sauna's voor experts met de hoogste temperaturen.