Sauna's voor experts


Ben jij een fervente saunaganger en ga je heel vaak naar de sauna? Ontdek dan alle sauna's voor experts met hoge temperaturen. Als zeer regelmatige saunabezoeker ben je een echte experts. Bekijk ook de populairste sauna's voor experts.

Classic Faciliteitenpagina icons experts

Meest populaire sauna's

Wanneer je een regelmatige saunabezoeker bent is jouw lichaam gewend aan hoge temperatuurwisselingen. Voor jou hebben wij de populairste sauna's voor experts op een rijtje gezet. Deze zijn geschikt vanwege de hoge temperaturen vanaf 85°C. Lees meer over de Japanse Sauna of de Kelosauna. 

Japanse sauna

De Japanse sauna is een grote Finse blokhut die gebouwd is op vier palen van circa drie meter hoogte. Door middel van een houten trap betreed je de sauna. Om de saunacabine heen is een veranda waar je kunt afkoelen en de gehele tuin kan overzien. De temperatuur van deze sauna is ongeveer 85°C.

Kelo sauna

Deze sauna heeft een temperatuur van ongeveer 90-95°C. De Kelosauna is gebouwd van ruim 300 jaar oude dennenbomen die uit zichzelf zijn gestorven. De sauna is afgewerkt met een rieten dak. Na het opwarmen en opgieten van de kachel geeft deze sauna een heerlijke dennengeur af.

Alle sauna's voor experts

Je hebt maar liefst vier verschillende sauna's die speciaal geselecteerd zijn voor jou als expert. Dit vanwege de hoge temperaturen van de saunacabines. Ontdek alle sauna's met een gemiddelde temperatuur vanaf 85°C. Welke is jouw favoriet?

Classic Faciliteitenpagina icons experts

Beleef meer

Dit zijn natuurlijk niet alle sauna's die Thermen Holiday heeft. Voor jou als experts zijn de andere sauna's ook zeer geschikt. Bekijk ook de sauna's voor beginners en de sauna's voor gevorderden. Kies een smakelijk gerecht in het restaurant en kom even tot rust. Klets gezellig bij in één van de whirlpools en waan je even in een andere wereld.