Sauna's voor gevorderden


Ga je een paar keer per jaar naar de sauna? Dan zijn deze sauna's echt wat voor jou! Speciaal geselecteerd vanwege de gemiddelde warmte in de saunacabines. Ontdek de populaire sauna's voor gevorderden of bekijk alle sauna's voor gevorderden.

Classic Faciliteitenpagina icons gevorderden

Meest populaire sauna's

Thermen Holiday heeft vier verschillende sauna´s die geschikt zijn voor de gevorderden. Met een milde temperatuur rond de 80°C zijn het heerlijke sauna´s om te ontspannen. Het lichaam is gewend aan warme temperaturen als je vaker naar de sauna gaat. Daarom zijn deze zeer geschikt. Ontdek de prachtige Siberische Banjasauna of de unieke Hobbitsauna. 

Siberische Banjasauna

Deze massieve sauna met een temperatuur rond de 80°C ademt rust en ruimte uit. Door de heerlijke geur in de sauna, de combinatie van temperatuur en luchtvochtigheid, de zeer ruime banken én de robuuste uitstraling, zorgt de Siberische Banjasauna voor volmaakt saunagenot. 

Hobbitsauna

De Hobbitsauna is een laconium. Laconium is een ander woord voor infraroodsauna. In deze unieke en sfeervolle sauna, in de stijl van een Hobbithuis, hangt een bijzondere sfeer. Dankzij de infrarode warmtestralingen heerst er een droge, aangename, milde warmte. Daarnaast heeft deze sauna een laag vochtigheidsgehalte.

Alle sauna's voor gevorderden

Beleef vier verschillende sauna´s met een gemiddelde temperatuur rond de 80°C. Je lichaam is gewend aan deze temperaturen waardoor je heerlijk kunt relaxen. Als fervente saunabezoeker zijn deze sauna´s ook zeker een aanrader! 

Classic Faciliteitenpagina icons gevorderden

Beleef meer

Naast de sauna´s zijn er nog meer mogelijkheden voor een heerlijk relaxmoment. Geniet in het restaurant van een heerlijk hapje, drankje of misschien wel een hele maaltijd. Kom helemaal tot rust in één van de baden of klets gezellig bij. Bekijk ook de sauna´s voor beginners met een lagere temperatuur of de sauna´s voor experts met hoge temperaturen.